Őrizetbe vették

Emberrablót fogtak el Kispesten

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség a napokban azt a férfit, akit egy tavaly novemberi emberrablással gyanúsítanak.

2011.04.27 13:35HavariaPress/fotó: MTI

A jelenlegi adatok szerint tavaly november elején a főváros XX. kerületében, a Csoma utcából elraboltak két férfit. A BRFK és az NNI munkatársai a napokban fogták el, a főváros XIX. kerületében, a Fő utca egyik lakásában azt a férfit, akit az emberrablással gyanúsítanak.

A 39 éves férfit az elfogatóparancs alapján a XIX. kerületi rendőrségre előállították és őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A BRFK munkatársai 2011. április 21-én elfogását követően beviszik a XI. kerületi Rendőrkapitányságra a 39 éves férfit (fotó: MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.