Az új szerver szintén az Egyesült Államokban van

Újabb osztrák neonáci honlap jelent meg az interneten

Más internetcímen, de ismét megjelent szerdán a világhálón egy osztrák neonáci honlap, amelynek működtetésével összefüggésben az osztrák hatóságok két embert őrizetbe vettek a múlt héten.

2011.04.20 16:47MTI

Az "alpen-donau" (Alpok-Duna) nevű internetes portál ellen az osztrák hatóságok sokáig sikertelenül próbáltak fellépni, mert a honlap egy egyesült államokbeli szerverről működik.
   
Március végén a honlap eltűnt a világhálóról, majd a múlt kedden Ausztriában őrizetbe vettek két férfit a rasszista és antiszemita, uszító tartalmú honlap működtetésének gyanújával. Az új szerver szintén az Egyesült Államokban van, ahol a honlap tartalma nem számít büntetendőnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.