Ezt látja a gyerek...

Együtt lopott anya és fia Encs piacán

Anya és fia együtt lopott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encs piacán. Elkapták őket, a bíróság börtönbüntetésre, illetve pénzbírság megfizetésére ítélte őket.

2011.04.18 19:15MTI

A családi tolvajpáros táskát, ékszereket, mobiltelefont, készpénzt, bankkártyát lopott el egy nőtől, rövid időn belül mind a 62 éves nőt, mind pedig 36 éves fiát elfogták - közölte Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség lopás, okirattal, valamint készpénz-helyettesítő eszközzel visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, amelyet gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással fejezett be.

A férfit nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztették, a 62 éves nőt pedig 600 ezer forint pénzbírság megfizetésre kötelezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.