Letiltott sorszámok

Már most hamisítják a jegyeket a Balaton Soundra

A Balaton Sound fesztiválra szóló lopott belépőjegyek kerültek forgalomba a napokban, a fesztivál szervezői az eltulajdonított jegyek sorszámait letiltatták, így azok nem jogosítanak belépésre.

2011.04.12 17:35MTI

Az iroda az interneten hamarosan közzéteszi a mintegy tucatnyi ellopott jegy sorszámát. A szervezők a közleményben felhívják a figyelmet arra, hogy a lista feltehetően bővülhet. Sajtóérdeklődésére a szervezőiroda illetékese elmondta: az érintett jegyiroda az illetékes rendőrkapitányságon feljelentést tett.

Vető Viktória arról is beszélt, hogy a feketepiacon - az elmúlt évhez hasonlóan - az idén is megjelentek hamis fesztiváljegyek.

A szervezők ezért arra kérik a fesztiválozni vágyókat, hogy kizárólag hivatalos helyen, a kijelölt jegyterjesztőknél vásároljanak jegyeket.

A sajtófőnök megemlítette, hogy az illegális, hamis jegyekkel nem lehet bejutni a rendezvényre, miként a lopottakkal sem. Ezenkívül nem csak a jegyek eltulajdonítása, de a lopott jegyek vásárlása és azok felhasználása is bűncselekménynek számít - hívta fel a figyelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.