Összesít a rendőrség

88 balesetben egy ember halt meg tegnap

Egy halálos áldozata volt az elmúlt 24 órában történt baleseteknek, a rendőrség összesen 88 balesetnél intézkedett.

2011.04.03 08:20MTI

A rendőrség honlapján vasárnap reggel közzétett közlemény szerint a balesetek közül 12 súlyos, 23 pedig könnyű sérüléssel járt.

Az ártándi határátkelőnél a teherforgalomban várható torlódás a hétvégi kamionstop miatt, vasárnap a be- és kilépő irányban a várakozási idő 30-60 perc lehet. Záhonynál is forgalomtorlódás várható.

A személyforgalomban be- és kilépő irányban 60-120 perces várakozással kell számolni. A teherforgalomban a hétvégi kamionstopot megelőző és az azt követő időszakban, kilépő irányban 60-240 perces várakozás lehet, amelynek mértéke függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől.


Tiszabecs, Beregsurány és Barabás közúti határátkelőhelyen a délutáni órákban a belépő irányban egyórás várakozásra lehet számítani.

A személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez 7-19 óra között nyitva tartó Barabás határátkelőt és 8-16 óra között nyitva tartó Lónya határátkelőt ajánlja a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.