Elmenekültek a támadók

Képekkel! Kiraboltak egy pénzszállítót Nagytarcsán

Álarcos fegyveresek kiraboltak egy pénzszállítót pénteken kora reggel a Pest megyei Nagytarcsán.

Nézze meg a rablás helyszínét! >>> képgaléria

2011.04.01 10:50MTI

A nagytarcsai postahivatal előtt 5.30-kor megállt a pénzszállító autó. A biztonsági őr egy pénzkazettát akart bevinni a postahivatalba, amikor két fegyveres, csuklyás megtámadta és elvette tőle a szállítmányt - mondta Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője. Hozzátette: a támadók elmenekültek.

Személyi sérülés nem történt, a kár megállapítása folyamatban van, a helyszínelés még tart.


Rimóczi Sándor Vilmos (Fidesz), a település polgármestere elmondta, hogy amikor reggel a gyermekeit iskolába vitte, nagyon sok rendőrt látott a helyi posta mellett, ezért megállt, hogy tájékozódjon.

Úgy tudni, hogy a tettesek egy olyan kereszteződés irányába menekültek, ahol a nagytarcsai térfigyelő rendszer egyik kamerája működött, így remélhetőleg hasznos információk nyerhetők a felvételekből.

A postától körülbelül 80 méterre lévő helyi polgármesteri hivatalba befutó képeket most nézik át a rendőrök - közölte a polgármester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.