Nem rázta meg őket a lopás

Áramlopások Szabolcsban - 167 feljelentés a rendőrségen

Áramlopások felderítésére tartott akciót a rendőrség és a szolgáltató cég csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a razzia során összesen 167 esetben tettek feljelentést a tolvajok ellen.

2011.03.10 14:17MTI

Az akcióban a tiszavasvári rendőrkapitányság és az E-ON Hungária Zrt. mintegy száz munkatársa vett részt - mondta Fülöp Gergely, a térségi főkapitányság sajtószóvivője.

A százados tájékoztatása szerint szabálytalan áramvételezés gyanúja miatt tizenhét vendéglátóhely tulajdonosa ellen indítottak eljárást, amelybe műszaki szakértőket is bevonnak. Százötven magán ingatlan-tulajdonos ellen is büntetőeljárás indult.


A szóvivő hozzátette: a razzia során egy embert őrizetbe vettek, mert zavarta az ellenőrzést és verekedni próbált az intézkedő rendőrökkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.