Egy ház udvarán csípték el

Autósüldözés volt Turán

Rövid autósüldözés után egy személyt elfogtak a Készenléti Rendőrség járőrei szombaton a Pest megyei Turán, a gépkocsi másik utasát még keresik.

2011.02.26 22:28MTI

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a Készenléti Rendőrség járőrei a gödöllői rendőrkapitányság illetékességi területén található Pest megyei Turán közúti ellenőrzést végeztek szombat délután, amikor egy személygépkocsi a jelzésük ellenére továbbhajtott.

A rendőrök üldözőbe vették a menekülő gépkocsit, amely több száz méter után behajtott egy ház udvarára.

A rendőröknek itt sikerült elfogniuk a gépkocsi egyik utasát, akiről megállapították, hogy két elfogatóparancs is van ellene, így a körözött személyt azonnal le is tartóztatták - mondta a szóvivő.

A letartóztatott férfi egy 55 éves dabasi lakos. Társát, a gépkocsi vezetőjét, akinek sikerült megszöknie a ház udvaráról továbbra is keresik a rendőrök - tette hozzá Kovács Viktória.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.