Befüstöltek

Képpel: zátonyra futtatott cigarettauszály Tuzsérnál

A magyar és szlovák hatóságok együttműködésének eredményeként százmillió forint körüli értékű csempészett cigarettaszállítmányt sikerült "zátonyra futtatni" Tuzsérnál.

2011.02.12 20:20ma.hu

Február 11-én késő este a Sátoraljaújhelyi Magyar - Szlovák Közös Kapcsolattartási Szolgálati Helyen (KKSZH) keresztül érkezett jelzés a szlovák rendőri szervektől, mely szerint a Tiszán jelentős mennyiségű cigarettát csempésznek Ukrajna felől Magyarországra.

A KKSZH munkatársai soron kívül felvették a kapcsolatot a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság, valamint a szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársaival.

A szlovák szervekkel való gyors információcsere, a folyón és a szárazföldön összahangolt közös akció eredményeként a sátoraljaújhelyi, valamint a záhonyi rendőröknek a kisvárdai pénzügyőrökkel együtt sikerült a motorcsónakon szállított 14 500 karton cigarettát Tuzsérnál „zátonyra” futtatni - írják közleményükben a rendőrök.

A csempészek után nyomozás indult.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.