Nyolc napon túl gyógyul

Majdnem Olaszliszka: önbíráskodás Csongrádon - képekkel!

Motorkerékpáros ütött el egy elé haladó 6 éves bicikliző kislányt Csongrádon, még a hét elején - noha egyikük sem sérült meg, a férfit megtámadták, és súlyosan bántalmazták. Pénteken gárdisták és helyi lakosok gyűltek össze demonstrálni az eset ellen.

Pénteken gárdisták és helyi lakosok gyűltek össze demonstrálni az eset ellen. képgaléria

2011.02.11 21:17ma.hu/MTI Fotó: Donka Ferenc

További két személyt gyanúsított meg a Csongrádi Rendőrkapitányság a hétfőn este a város Nagymező utcájában egy balesetet követően történt bántalmazás miatt.

Hétfőn este érkezett bejelentés a Csongrádi Rendőrkapitányság ügyeletére, ami arról szólt, hogy ketten bántalmaztak egy helybeli fiatalembert a Nagymező utcában, miután segédmotoros-kerékpárjával összeütközött egy biciklis kislánnyal. A fiatalember a Nagymező utcán haladt, amikor későn észlelte az előtte, az úttesten keresztben, kerékpárján fent ülve áthaladó 6 éves kislányt, akivel összeütköztek.

A baleset során egyikőjük sem sérült meg, azonban csakhamar kiáltozásra lett figyelmes, miközben ismeretlen személyek rátámadtak és bántalmazni kezdték. A sértett menekülni próbált, de mire sikerült neki beszaladnia egy házba, addigra négy fogát kiverték. Az ügyben a Csongrádi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanújával aznap egy 46 éves férfit állított elő.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a Csongrádi Rendőrkapitányság megállapította, hogy a bántalmazásban hárman vettek részt, így csütörtökön egy 32 éves helybeli férfit és egy ugyancsak 32 éves helybeli nőt is gyanúsítottként vontak felelősségre.

A rendőrség az ügyben súlyos testi sértés bűntette mellett így most már csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével is gyanúsítja a feltételezett elkövetőket.

Rendőrök és kommandósok biztosítják a helyszínt, miután Csongrádon, a Nagymező utcában gárdisták és helyi lakosok gyűltek össze demonstrálni.

KATT a képre a galériáért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.