Kora délután csaptak fel a lángok

Kiégett egy helyiség a karcagi fogyatékos otthonban

Egy helyiség teljesen kiégett a fogyatékos gyerekek karcagi Gólyafészek Otthonának foglalkoztató központjában pénteken kora délután.

2011.02.04 18:56MTI

Az épületben a tűz idején senki sem tartózkodott - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Bakó Tibor, a Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgatóság központi ügyeletesének tájékoztatása szerint a tüzet 13 óra után jelezték a karcagi tűzoltóságnak, a lángokat a helyi tűzoltókon kívül a helyszínre vezényelt kisújszállási és püspökladányi egységek fékezték meg. Az üres épületet ezt követően átszellőztették.

A tűz okának vizsgálata jelenleg is tart, az elsődleges megállapítások szerint elektromos zárlat miatt történt a baleset. Az intézmény a Szolnok megyei önkormányzat fenntartásában van, a foglalkoztató helyiség jelentős anyagi kárt szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.