Őrizetbe vették az asszonyt

Súlyosan sérült gyermeket találtak a rendőrök egy román kéregetőnél

Egy súlyosan bántalmazott, kihűlt és alultáplált gyermeket találtak a rendőrök egy román állampolgárságú kéregető nőnél a főváros IX. kerületében.

2011.02.02 13:12ma.hu

A közlemény szerint a rendőrök állampolgári bejelentés alapján igazoltattak egy 20 év körüli román nőt, aki a Könyves Kálmán körút és a Gyáli út kereszteződésénél koldult az autók között.

A nő hasán, rongyokba csavarva találták meg a másfél éves gyermeket, akiről a kiérkező mentők megállapították, hogy lázas, korához képest alultáplált, végtagjai pedig kihűltek. A kicsit azonnal kórházba vitték, ahol kiderült az is, hogy több bántalmazásból származó sérülése is van, és az állapota súlyos.

A nőt őrizetbe vették, ellene súlyos testi sértés, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntettének alapos gyanúja miatt indítottak eljárást.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.