Kriptát takart a szemétlerakó

Családi kriptát találtak a csepeli Duna-parton

Nagy kiterjedésű illegális szemétlerakót, s a szeméthegyek között egy csaknem teljes családi kriptát is találtak járókelők a csepeli Kis-Duna partján.

2008.03.19 18:53ma.hu

Emberi maradványok ugyan nem voltak a törmelékek között, ám az eset ettől a helyiek szerint az illegális szemétlerakáson túl bűncselekményekre is utalhat. A bontott családi kripta részeinek felirata egy része még olvasható, ez alapján várhatóan kiderülhet, honnan kerülhettek a mázsás kődarabok az önkormányzati tulajdonú csepeli Ifjúsági Tábor melletti területre. 

A hírügynökség információi szerint Németh Szilárd, az érintett körzet egyéni önkormányzati képviselője azonnal levélben fordult Tóth Mihály polgármesterhez, kérve a sürgős intézkedését a sitt és szeméttelep felszámolása, valamint a sírhely tulajdonosainak felkutatása és a felelősök megbüntetése érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.