60 éves az áldozat

Halálra verte élettársát egy férfi Tiszaföldváron

Agyonverte élettársát egy tiszaföldvári férfi; a 64 éves gyanúsítottat beismerő vallomása után szerdán előzetes letartóztatásba helyezték.

2011.01.26 12:33MTI

A férfit azzal gyanúsítják, hogy január 18. és 23. között - pontosan nem tudni, mikor - a lakásukon olyan súlyosan bántalmazta a vele élő 60 éves asszonyt, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe - mondta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a bűncselekményt a gyanúsított egyik hozzátartozója észlelte, ő jelentette a rendőrségnek.

A halál pontos okát és idejét az orvosszakértői vizsgálat hivatott megállapítani. Az ügyben a rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.