Két másik tizenévest raboltak ki

Fiatal rablókat fogtak Budapesten

Pár órán belül elfogta a rendőrség azt a három fiatalembert, aki a gyanú szerint két másik tizenévest rabolt ki a fővárosban.

2011.01.23 17:30ma.hu

A jelenlegi adatok szerint az elkövetők szombat este a XIII. kerület, Dózsa György úton bántalmazták a sértetteket, majd elvették pénzüket, értéktárgyaikat, BKV-bérletüket.

A BRFK munkatársai az egyik áldozat segítségével nyomban megkezdték a támadók felkutatását a helyszín közelében és a Keleti Pályaudvaron, és eközben felfigyeltek egy Thököly úton várakozó három fős csoportra, akikben a sértett egyértelműen felismerte támadóit.

A három fiatal igazoltatása, ruházatuk átvizsgálása során előkerült az elvett készpénz és BKV bérlet. Továbbá találtak az elkövetőknél boxert, viperát, kábítószergyanús anyagot és egy korábbi rablásból származó forgalmi engedélyt is a rendőrök.


A 23, 17 és 15 éves fiatalokat előállították, és csoportos rablás gyanújával őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.