Egy súlyos sérült

Gázrobbanás Debrecenben: összedőlt egy ikerház fele

Súlyosan megsérült egy idős férfi, amikor - feltehetően gázrobbanás miatt - összedőlt a háza kedd hajnalban Debrecenben, a Kurucz utcában; a környékbeliek hatalmas erejű robbanásról számoltak be az MTI tudósítójának.

2011.01.11 08:19MTI

Kristóf Zoltán, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese elmondta, hogy a detonáció következtében egy ikerház fele dőlt össze.

A három autóval helyszínre érkező tűzoltók egy idős embert mentettek ki a romok alól, őt a mentők súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A ház másik felében élő házaspár nem sérült meg, de az otthonuk lakhatatlanná vált, elhelyezésükről gondoskodtak - tette hozzá a zászlós.

Tűzoltók dolgoznak egy romba dőlt családi háznál Debrecenben, a Kurucz utcában, ahol gázrobbanás történt hajnalban.(fotó: MTI)


A robbanás okait a rendőrség és a tűzoltóság vizsgálja. Az MTI információi szerint a detonációban - amely kilométerekkel távolabb is hallható volt - több környékbeli épület és néhány személykocsi is megrongálódott.

A kárfelmérés megkezdődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.