A kutya már többször megtámadta gazdáját

A kuvaszkeverék a saját udvarukon támadt a házaspárra

Kutya támadt egy 73 éves férfira és 69 éves feleségére Nyírtéten, a házaspár súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.

2008.03.17 14:00MTI

A nagy testű, 12 éves kuvaszkeverék a saját udvarukon támadt még vasárnap este a házaspárra; a férfi a lábán, a nő pedig a karján szenvedett súlyos sérüléseket, s mindkettőjükön azonnali műtétet hajtottak végre a nyíregyházi kórházban - mondta Fülöp Gergely sajtószóvivő.

Megjegyezte: állítólag a kutya már máskor is megtámadta a gazdáját, ő azonban korábban nem engedte, hogy az állatot elaltassák. A mostani támadást követően a kutyát a rendőrség síntértelepre szállíttatta, s az ügyben közigazgatási eljárást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.