A férfi keresztbe feküdt a síneken

Megúszta a gázolást az öngyilkosjelölt

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a férfi, aki egy érkező vonat elé feküdt a Kiskunságban, ám a szerelvény ütközője kilökte a sínek közül - értesült a HavariaPress.

2008.03.17 13:51HavariaPress

A különös baleset hétfőn reggel, pár perccel fél nyolc előtt történt a Bács-Kiskun megyei Jászszentlászló egyik belterületi vasúti átjárója közelében. A hírügynökség információi szerint egy 56 éves móricgáti férfi keresztbe feküdt a síneken a Kiskunmajsa irányából Kiskunfélegyháza felé tartó vonat előtt.

Az érkező vonat azonban nem gázolt át a férfin, mert a motorkocsi ütközője még az előtt kilökte a sínek közül. Az öngyilkosjelölt ennek ellenére életveszélyes fejsérülést szenvedett, őt ezért a mentők a kiskunfélegyházi kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.