Újabb áldozatokat követelt a tél

Megfagyott két nő Somogyban

Két nőnek is kihűlés okozta a halálát az elmúlt napokban Somogy megyében: egy 66 éves berzencei nőre a háza előtti árokban, egy 84 éves ságvári asszonyra pedig a kertjében találtak rá - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-t.

2010.12.28 09:32MTI

A kihűlt, teljesen átázott ruházatú berzencei nőre a szomszédja talált rá karácsony első napjának délelőttjén. Az asszonyt már nem tudták az orvosok megmenteni, a nő a kórházba szállítás után meghalt.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint szintén kihűlés okozta annak a 84 éves ságvári nőnek a halálát, akire unokája talált rá december 27-én reggel.

A rendelkezésre álló adatok alapján az idős asszony az éjszaka elesett a kertjében, majd a sérülései miatt nem tudott lábra állni, ezért a hidegben megfagyott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.