1 milliót zsákmányolt

Riasztópisztollyal rontott a takarékszövetkezetbe a szilágysárkányi férfi

Riasztópisztollyal rabolta ki egy álarcos férfi a szilsárkányi takarékszövetkezetet szerdán. Személyi sérülés nem történt, a tettes több mint egymillió forintot zsákmányolt - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

2010.12.16 14:15MTI

A 170 centiméter magas, 30 év körüli, fekete bőrkabátos férfi lövést adott le, amint az ügyféltérbe lépett, majd az ügyfélablak mögött tartózkodó alkalmazottat felszólította a bevétel átadására - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az ismeretlen támadót fegyveres rablás gyanúja miatt keresi a megyei rendőr-főkapitányság - tette hozzá Kálmán Gabriella.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.