Folyékony oxigént szállított, hárman megsérültek

Tartálykocsiba rohant egy autó a 8-as főúton - egy ember meghalt

Folyékony oxigént szállító tartálykocsiba rohant egy személyautó pénteken kora reggel a 8-as főút Csór és Székesfehérvár közötti szakaszán; a balesetben egy ember meghalt, három megsérült - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2010.12.03 07:39MTI

A Veszprém felé haladó tartálykocsi lehúzódott, megállt, ekkor hátulról belerohant egy személyautó.

A kocsiban négyen utaztak, egyikük meghalt, a többiek megsérültek - mondta el Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A sérültek közül kettőt a tűzoltók vágtak ki a roncsból.

A 12 ezer kilogramm folyékony oxigént szállító tartálykocsi rakományát mentesítő tartályautóba fejtik - mondta el Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője az MTI-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.