Nyolc nagytestű eb teperte le

Belehalt sérüléseibe a kutyatámadás áldozata!

Belehalt sérüléseibe az az idős férfi, akit csütörtökön nyolc nagytestű kutya támadott meg a Hajdú-Bihar megyei Nagyhegyesen - közölte Szentgyörgyi János, a debreceni Kenézy Kórház szóvivője hétfőn az MTI-vel.

2010.11.22 11:21MTI

Elmondása szerint a 67 éves férfi vasárnap késő éjszaka vesztette életét. Halálát a vérkeringés összeomlása okozta, amit szeptikus sokk, vagyis vérmérgezés idézett elő.

A Kenézy Kórház orvosai három napig mindent megtettek a férfi életéért, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem lehetett megmenteni - tette hozzá Szentgyörgyi János. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást a kutyák gazdájával szemben folytatott eljárásról.

Az idős férfit saját tanyáján támadta meg a szomszédból elszabadult nyolc nagytestű kutya csütörtökön Nagyhegyesen. Az áldozat testén mintegy száz harapást okoztak az állatok, súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.