Árokba hajtott az ámokfutó

Autós üldözés után fogtak el egy autótolvajt Budapesten

Autós üldözés után fogtak el a rendőrök egy autótolvajt, aki a gyanú szerint egy francia állampolgártól lopta el személykocsiját Budapest XIII. kerületében.

2010.10.26 17:08MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a francia sértett kedd reggel 7 órakor bejelentést tett a rendőrségen, majd a hatóságok körözést adtak ki.

Ez alapján a XX. kerületi járőrök negyed 10-kor beazonosították a lopott autót.

Sofőrje azonban nem állt meg a megkülönböztető jelzéseit használó rendőrautónak és megpróbált az M5-ös autópályáról az M0-ásra hajtani, de elvesztette uralmát a jármű felett és árokba hajtott.

A baleset után a 31 éves férfi menekülni próbált, de a rendőrök a helyszínen elfogták, majd kórházba szállították, kihallgatását az ellátása után kezdik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.