Félpályás az útzár

Gyerekek is sérültek a felborult autóban az M5-ösön

Két gyermeket súlyos, életveszélyes, egy felnőttet súlyos, a harmadik kiskorút pedig könnyű sérülésekkel szállították kórházba abból a balesetből, amelynek során az M5-ös autópályán egy személygépkocsi felborult, miután összeütközött egy pótkocsis teherautóval kedden hajnalban.

2010.10.19 08:25MTI

Ezt közölte Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóügyeletese korábban elmondta: a balesetben egy 47 éves férfi, valamint 8, 10 és 13 éves gyermeke sérült meg.

A személygépkocsinak német a rendszáma, de a benne utazó család tagjai román állampolgárságúak - tette hozzá.


A baleset körülményeit a Dabasi Rendőrkapitányság vizsgálja. A Budapest felől érkező személyautó az M5-ös autópálya jobb oldalán, a 35-ös kilométernél, az inárcsi lehajtóhoz közel, eddig ismeretlen okból ment neki az előtte haladó pótkocsis teherautónak, majd felborult.

Az érintett útszakaszon a rendőrségi helyszínelés idején félpályás útzár volt érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.