A lakókat sikerült kimenekíteni

Több lakás kiégett Bonyhád belvárosában

Tűz volt Bonyhád egyik belvárosi emeletes társasházában péntek késő délután, az épületben tartózkodó lakókat sikerült kimenekíteni - közölte a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.

2010.10.08 19:56MTI

A tűz a Széchenyi téri, négyszintes épület második vagy harmadik emeletén keletkezett, a lángok kilenc lakásra terjedtek át, közülük négy teljesen lakhatatlanná vált - mondta Deák László hadnagy.

A tűzoltóknak négy embert kellett kimenteniük, egy lakót a tetőről hoztak le.

A kiemelt, IV. fokozatban riasztott bonyhádi, szekszárdi, pécsi és komlói tűzoltók megfékezték a lángokat - tájékoztatott az ügyeletes tiszt. A tűz oka egyelőre ismeretlen - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.