Megpróbálták újraéleszteni - nem sikerült

Meghalt a kislány, aki egy nagykanizsai épületből zuhant ki

A nagykanizsai kórházban hétfő kora délután meghalt az a kislány, aki délben a város egyik tízemeletes épületéből zuhant ki - tájékoztatta az intézmény orvos-igazgatója az MTI-t.

2010.08.30 15:36MTI

Brünner Szilveszter, aki maga is részt vett a gyermek újraélesztésével próbálkozó csoport munkájában, azt mondta: a kislány eszméletlen állapotban volt, amikor a mentők a Kanizsai Dorottya Kórházba vitték.

Még a tragédia helyszínén intubálták, de már leállt a vérkeringése és a légzőrendszere; az orvosok két órán próbálták újraéleszteni. A baleset a Zemplén Győző utca egyik tízemeletes épületénél történt.

Egyelőre ellentmondó információk szólnak arról, hogy a hatéves kislány a hetedik vagy a nyolcadik emeletről esett-e ki.

Szemtanúk először a tűzoltókat értesítették, mert azt látták, hogy a gyerek egy ablakból lóg ki fejjel lefelé, a segélyhívás után azonban szinte azonnal kizuhant. Az épület tövébe, felázott talajra esett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.