Kerékpárost gázoltak el

Vihar miatt nem tudott felszállni a mentőhelikopter egy sérülttel

Egy sérült kerékpáros helyszíni kezelését követően vasárnap este az időjárás kedvezőtlen változása miatt nem tudott felszállni egy mentőhelikopter.

2010.08.15 19:30HavariaPress

Az időjárási viszonyok miatt nem tudott felszállni egy mentőhelikopter egy sérült kerékpáros helyszíni kezelését követően - értesült a HavariaPress.

A mentőhelikoptert biciklistához hívták, miután vasárnap este Nyíracsádon elgázolta egy autó. A helyszíni ellátás során azonban az idő rosszabbra fordult ezért a helikopter már nem tudott felemekedni.

A sérülthöz mentőatutót hívtak, aki végül így jutott kórházba. A földön ragadt légimentő, a vihar elmúltával visszatérhet a bázisra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.