Egy súlyos sérültje van a balesetnek

Képek: Lakóháznak csapódott egy autó Szécsényben

Lakóháznak ütközött egy autó szombaton Szécsény határában. Az autóban utazó négy ember megsérült, egyikük súlyosan - tájékoztatta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Fotók: Lakóháznak ütközött egy autó Szécsényben! képgaléria

2010.08.15 08:25MTI

Szécsényi lakóháznak ütközött egy személyautó szombaton - Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy 47 éves férfi vezette a Salgótarjánból Balassagyarmat felé tartó autót.

A 22-es főúton Szécsénybe érve egy erősen balra ívelő kanyarban egyenesen lehaladt az útról. A kocsi akkor állt meg, amikor eleje egy, az út szélén álló lakóháznak ütközött.

A szóvivő közölte: az autóban négyen utaztak, egy ember súlyos, három könnyű sérülést szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.