Nem tudni, hányan tettek erőszakot rajta

Szexre kényszerítettek egy fiatalkorú lányt Perkupán

Szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya.

2010.07.29 11:47MTI

Az elsődleges információk szerint Perkupán többen fenyegetéssel arra kényszerítettek egy fiatalkorú lányt, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen velük - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: a rendőrség a gyanúsítottakat bűnügyi őrizetbe vette a napokban történt bűneset miatt, és szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket.

Molnár Zoltán, Perkupa polgármestere az MTI megkeresésére elmondta: tudnak az esetről, már az áldozat édesanyja is volt bent náluk. Azt még nem tudják, hogy pontosan hányan vettek részt az erőszakban.

Amíg a rendőrségi vizsgálat le nem zárult, addig nem kívánnak többet közölni az ügyben - tette hozzá a polgármester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.