A rendőr rálőtt az üldözött járműre

Autós üldözés a Fővárosban - egy rendőr életét vesztette

Halálra gázoltak egy rendőrt Budapesten autós üldözés során péntek délután a Keleti pályaudvarnál.

2010.07.23 15:52MTI/Havaria Press

A fekete BMW-t a XIV. kerületben egy forgalom elől elzárt területen akarták a rendőrök megállítani, de az a jelzésre nem állt meg, végül a IX. kerületi Gubacsi útnál sikerült feltartóztatni. Az autó férfi sofőrjét és női utasát előállították. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, a rendőr, mielőtt elütötték volna, rálőtt a BMW-re.

Egyenlőre nincs információ arról miért üldözték azt a Mercedest, amit hosszú üldözés után a Gubacsi út és a Kén utca kereszteződésénél sikerült elfogni, a rendőrség későbbre ígér tájékoztatást. Hét-nyolc rendőrautó üldözött a Thököly úton a belváros felé egy fekete Mercedest, mikor a közvetlen az üldözött jármű után haladó rendőrautó a Keleti pályaudvarnál a metró építkezés mellet egy a kanyarban balesetet szenvedett.

A rendőrautó felhajtott a padkára és nekihajtott az építkezés falának. A rendőrautó keresztbe állt a az úton, emiatt a többi járőr kocsi sem tudta folytatni az üldözést. A balesetet szenvedett rendőrautóban ülő járőrök megsérültek, de sérüléseik fokáról egyenlőre nincs információ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.