Vonat elé hajtott

Halálos baleset egy vasúti átjáróban

Meghalt annak a személygépkocsinak a vezetője, aki vonat elé hajtott a Szombathely és Kőszeg közötti vasútvonal egyik átjárójában ma délután fél hétkor - értesült a HavariaPress.

2010.07.23 08:12HavariaPress

A Szombathely és Kőszeg közötti vasútvonal Kőszegfalvához közel eső átjárójában ma délután fél hétkor maga alá gyűrt a vonat egy személygépkocsit.

A Volkswagent vezető szentendrei férfi a helyszínen életét vesztette, a vonaton senki sem sérült meg.

A vasúti átjáró csak andráskereszttel volt jelölve, sem sorompó, sem fénysorompó nem jelezte hogy vonat közeledik. A baleset során a motorkocsi egy tengellyel ki is siklott, ezért a vonalat a műszaki mentés és a helyszínelés végéig lezárták, és várhatóan ma éjszakáig vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.