14 és 19 éves áldozatok

Halálos baleset a 71-es főúton

Két halálos áldozata van a 71-es főút badacsonytördemici elágazójánál ma délután 4 óra körül történt balesetnek - értesült a HavariaPress.

2010.07.22 18:45HavariaPress

Egy Ford haladt a 71-es főúton Keszthely felől Badacsony irányába, amikor a badacsonytördemici elágazóból egy Opel kanyarodott ki elé az útra. A Ford vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést.

Az Opelben életét vesztette egy 14 éves solymári lány és egy 19 éves monori fiú, valamint súlyos sérüléseket szenvedett egy 15 éves lány és egy 34 éves nő, akiket mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

Az autót vezető 23 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett, a Ford vezetője – aki egyedül utazott - sérülés nélkül úszta meg a balesetet.

A helyszínelés és mentés idejére lezárták a 71-es főutat badacsonylábihegyi és hegymagasi elágazója között, és a forgalmat terelőútra irányították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.