Egy fémdarabért ment vissza

Halálra gázolt a vonat egy hajléktalant Veszprémben

Elgázolt a gyorsvonat egy hajléktalant szerda délután a veszprémi vasútállomáson, a 30 éves férfi a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

2010.06.23 16:41MTI

Három hajléktalan férfi az állomás peronja végénél kialakított vasúti átkelőhelyen haladt át, s egyikük egy kézikocsit húzott maga után, amelyről fémhulladék esett a sínekre. Társai figyelmeztették a férfit, hogy hagyja ott a fémdarabot, mert jön a vonat, ám ő ennek ellenére a sínekre lépett - mondta Frankó Marianna.

Hozzátette: a Szombathelyről Budapestre tartó gyorsvonat vezetője figyelmeztető jelzést adott le és lassított, de megállni már nem tudott, a vonat elgázolta a fémhulladékért a sínekre lehajoló férfit.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.