Életveszélyes állapotban az áldozat

Majdnem agyonverte a járókelőt

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a járókelő, akit egy ismeretlen támadott meg a főváros XIX. kerületében. A brutális támadót még keresi a rendőrség - értesült a HavariaPress.

2010.06.17 07:46HavariaPress

A múlt héten, pénteken este fél 11 körül támadta meg áldozatát az ismeretlen tettes a Határ úton, az 50-es villamos végállomásán. A megvert járókelő súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A BRFK Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást az ügyben.

A tettest egyelőre nem sikerült elfogni, ezért a rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekményről, annak elkövetőjéről információval rendelkezik, jelentkezzen a „Telefontanú” 06-80-555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.