Verekedett a hálás beteg

Mentőst rúgott fejbe a részeg nő

Fejbe és mellkason rúgott egy mentőst egy nő a Baranya megyei Komlón hétfőn este. A mentősöket a szomszédok hívták ki a nőhöz, mert alkoholt ivott egy marék gyógyszerre. A mentős nem sérült meg súlyosan, a nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak ügyében indult eljárás.

2010.06.08 11:11HavariaPress

Részeg nő bántalmazott egy mentőst Komlón hétfőn este. A szomszédok hívták a mentőket és a rendőrséget, mert a 46 éves asszony bevett egy marék gyógyszert, amire 3 liter bort ivott.

A részeg nőt a mentősök és a rendőrök fél órán keresztül próbálták betenni a mentőbe, és amikor végre sikerült, az asszony belerúgott a hozzá legközelebb levő mentős fejébe és mellkasába. A mentősnek nem esett komoly baja.

A nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak ügyében indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.