Csoportos garázdaság miatt eljárás indul ellenük

Képekkel: Összeverekedtek, miután sértetlenül megúszták a hármas karambolt

Összeverekedtek autósok egy baleset helyszínén, miután sértetlenül megúszták a hármas karambolt Nagyrécse és Zalasárszeg között kedd délelőtt.

2010.05.25 15:09MTI

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének az MTI-vel közölte, a balesetet követően konfliktus alakult ki az egyik autóban ülő négy ember és a másik autó vezetője között. A körülményeket vizsgálják, az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A két személyautó frontálisan összeütközött, majd egy harmadik hátulról csapódott beléjük a régi 7-es főút Nagyrécse és Zalasárszeg közötti szakaszán. Az egyik személyautó - amelyben négyen ültek - először az út menti árokba, majd egy fának csapódott.

Fotó: MTI

Egyik autóban sem sérült meg senki, de a baleset után a frontálisan ütköző autó utasai és az autóvezető összevitatkoztak, majd össze is verekedtek. Salamon Róbert sajtószóvivő közölte, hogy a helyszínelés teljes útlezárás mellett jelenleg is tart.

Az útról Zalasárszegnél nem lehet felhajtani a 7-es főútra, hanem tovább kell menni Galambok irányába, aki pedig Galambok felől érkezik, csak Nagykanizsánál hajthat fel a 7-esre.

Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.