Lerepült a járműről az ütközéstől

Szörnyethalt az utasa - mikrobusznak csattant egy motoros Vas megyében

Egy ember szörnyethalt, egy súlyosan megsérült, mikor motorkerékpárjukkal egy mikrobusznak ütköztek a Vas megyei Oszkó határában - értesült a HavariaPress.

2010.05.23 19:00HavariaPress

A baleset vasárnap délután történt az Oszkó és Csehi közötti úton. Egy Yamaha, melyen ketten ültek, eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy szemből érkező Toyota mikrobusszal.

Az ütközés következtében a motorbicikli utasa lerepült a járműről, esés közben pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A motort vezető fiatalember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A mikrobuszban senkinek nem esett baja. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja. Az utat a mentés és a helyszínelés idejére lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.