A rendőrök ismét a bíróság elé állhatnak

Zsanett-ügy: a lány magánvádló lett

Pótmagánvádat nyújtott be E. Zsanett a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen; a lány kitart amellett, hogy megerőszakolták - írta pénteken a Népszabadság.

2008.02.29 08:37Népszabadság Online

E. Zsanett pótmagánvádja csütörtökön, a törvényes határidőn belül érkezett meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre - mondta a Népszabadság érdeklődésére Borbély Zoltán szóvivő. Az ügyészség az iratot, az ügyben korábban részben bűncselekmény, részben bizonyítékok hiányában lezárt nyomozás dokumentumaival együtt napokon belül továbbítja az illetékes bíróságra, ahol tárgyalás-előkészítő eljárás keretében döntenek majd arról, befogadják-e az állítása szerint tavaly május 4-én hajnalban rendőrök által megerőszakolt lány pótmagánvádját, vagy elutasítják azt.

Ha befogadják, a korábban E. Zsanett megerőszakolásával gyanúsított rendőröknek bíróság elé kell állniuk. Tuza Péter, a lány jogi képviselője még a nyomozás lezárása előtt kijelentette: biztos abban, hogy az E. Zsanett megerőszakolásával gyanúsított rendőrök bíróság elé fognak állni. A kérdés az, hogy ki emel vádat ellenük, az ügyészség, vagy én - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.