Este tízig ítéletidő

Kéttucatszor riasztották a szentendrei tűzoltókat az esőzések miatt

Kéttucatszor riasztották a tűzoltókat szerda este Szentendrén az esőzések miatt; a Pest Megyei településen pincéket, üzlethelyiségeket öntött el a víz - közölte az MTI-vel a Szentendrei Tűzoltóság szóvivője szerda késő este.

2010.05.06 08:34MTI

Benke Donát ismertetése szerint az esetek során senki sem sérült meg, de külön kitért arra, hogy egy nő a kocsijával megrekedt egy lejtős útszakaszon, amelyet mintegy 50 centiméteren lepett el a víz. Az autót a tűzoltók szabadították ki - tette hozzá.

A tűzoltók több helyen szivattyúztak a településen, ennek idejére két utcát is lezártak kérésükre a rendőrök
- közölte az MTI-vel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kovács Viktória hozzátette: este tíz óra után már sehol sem volt zárás Szentendrén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.