Egy idős férfit dolgoztattak

Emberrablókat fogott el a rendőrség Pécsett

Emberrablókat fogott el a rendőrség egy pécsi benzinkútnál - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

2010.05.05 16:04MTI

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a kedden napközben végrehajtott akcióban tizenöt civil ruhás nyomozó és kommandós kerítette be, majd fogta el a két harmincéves férfit. A gyanú szerint az elkövetők tavaly szeptemberben Pécsváradon az autójukba tuszkoltak és elvittek egy 57 éves, gyámság alatt álló férfit, akit azóta fogva tartottak, dolgoztattak.

Azután buktak le, hogy felajánlották a férfi egykori gyámjának: 300 ezer forint fejében visszaadják foglyukat.

A rendőrök tudomást szereztek erről és megszervezték a találkozót. A büntetlen előéletű, munkanélküli elkövetőket őrizetbe vették, ellenük emberrablás gyanúja miatt indult büntetőeljárás, az előzetes letartóztatásukról napokon belül dönt a bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.