Reggelig zárva volt a sztráda Lajosmizsénél

Durva képek: Gyerekek is sérültek - Négy autó és egy kamion ütközött az M5-ösön

Két gyermek és két felnőtt sérült meg, mikor négy személyautó és egy kamion karambolozott az M5-ösön. Az éjjel történt baleset miatt a sztráda reggelig zárva volt a forgalom előtt Lajosmizsénél - értesült a HavariaPress.

Durva képek: Tömeges baleset az M5-ösön képgaléria

2010.05.01 14:00HavariaPress

A baleset szombatra virradó éjjel, 2 óra körül történt az M5-ös 62-es kilométerénél, a Lajosmizse és Örkény közötti szakaszon. Egy román autós, aki feltehetően elaludt a volán mögött, nekihajtott a szalagkorlátnak.

Az őt követő bolgár autós, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt, amitől végül ő is a szalagkorlátnak csapódott. A sorban harmadik, svájci rendszámú személyautó az elsőként szalagkorlátnak csapódott román autóba rohant.

A három személygépkocsit követő kamion meg tudott állni ugyan, de a mögötte haladó magyar rendszámú autó a hátuljának ütközött. A kamionnak csapódott autóban két gyermek és két felnőtt ült, mindannyian könnyű sérüléseket szenvedetek.

A mentés és az azt követő helyszínelés idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták, a forgalom a reggeli órákban indulhatott meg. A balesetsorozat körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.