Hatalmas a dugó Budapest belvárosában

Négyes karambol a Ferenciek terénél - busz rohant a roncsokba

Egy BKV-busz rohant bele abba a négy autóba, mely kedden reggel karambolozott a főváros V. kerületében, a Kossut Lajos utcában. A korábbi baleset során egy autó felborult, a Ferenciek terénél az utat teljes szélességében lezárták - értesült a HavariaPress.

2010.04.27 09:20HavariaPress

Teljesen megbénult a Belváros a reggel 8 óra körül, a Kossuth Lajos utca Erzsébet híd felé vezető oldalán, közvetlenül a Ferenciek terénél történt négyes karambol, illetve a mentés alatt bekövetkezett újabb ütközés következtében. Az Astoria felé vezető oldalon álló, korábban egymásnak rohant három autóba egy BKV-busz rohant bele. Az újabb karambol során senki nem sérült meg.

A korábbi négyes karambol egyik résztvevője a híd felé vezető oldalon fejtetőre állt. A vezető megsérült, de állapota – az elsődleges információk szerint – nem súlyos. A mentés idejére lezárták a Kossuth Lajos utca érintett oldalát, a buszkarambol után azonban már a másik oldalon sem lehet közlekedni. A dugó óriási, a Rákóczi úton a Blaha Lujza térig ér, s a keresztutcák forgalma is megbénult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.