A forgalmat lezárták a kereszteződésben

Képpel: Kisiklott egy villamos, heten megsérültek, a tűzoltódaru is karambolozott

Kisiklott egy villamos, miután összeütközött egy szemetes autóval kedden korán reggel a fővárosban, az autó felborult. Heten sérültek meg a balesetben, közülük hárman súlyosan. A baleset helyszínére igyekvő egyik tűzoltódaru is karambolozott.

2010.04.20 07:07MTI

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a baleset helyszínére igyekvő egyik tűzoltódaru balesetében nem sérült meg senki. A tűzoltóság másik daruja a helyszínen segítette a mentést. A villamosvezető beszorult a vezetőfülkébe, őt a tűzoltók szabadították ki. A balesetben heten sérültek meg, hárman súlyosan: a villamos vezetője és a szemétszállító autóban lévő két ember. További négy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A baleset a Róbert Károly körút és a Pap Károly utca kereszteződésében történt. A forgalmat lezárták a kereszteződésben.

Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.