A tanár a diák viselkedését kifogásolta

Ököllel ütötte tanárát a pécsi diák

Rátámad tanárára egy szakközépiskola diákja Pécsett. A fiú ököllel állon ütötte a tanárt, aki az eset után feljelentést tett a rendőrségen - értesült a HavariaPress.

2010.04.15 19:27HavariaPress

Az eset még kedden történt a baranyai megyeszékhely egyik szakközépiskolájában. A fiú, akire tanára az óraközi szünetben rászólt viselkedése miatt, először szóváltásba keveredett a pedagógussal, majd hirtelen hozzálépett, s ököllel állon vágta a férfit. A tanár, aki nem sérült meg komolyabban, másnap tett feljelentést a rendőrségen. A diákot a rendőrök kihallgatták, majd közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt eljárást indítottak ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.