Horogra akadt egy körözött személy is

Egy nap alatt száz gyorshajtó Szolnok megyében

Csaknem száz vezetőt értek gyorshajtáson a 4-es számú főút Szolnok megyei szakaszán múlt pénteken tartott közlekedésbiztonsági akcióban, ellenük közigazgatási eljárás indult - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

2010.03.30 13:52MTI

Az ellenőrzésen egy körözött személyt is kiszűrtek és előállítottak - tette hozzá Veres Éva, a megyei rendőr-kapitányság sajtóreferense.

Idén eddig egy halálos, öt súlyos és hét könnyű sérüléses baleset történt a 4-es számú főút Jász-Nagykun-Szolnok megyei, 80 kilométer hosszú szakaszán. Tavaly 69 személyi sérüléses baleset történt, ebből 11 volt halálos, 19 súlyos, míg 39 könnyű sérüléssel járt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.