Közölte élettársával, mire készül...

Maga okozta a gázrobbanást - belehalt a mezőkeresztesi férfi

Befejeződött a vizsgálat a vasárnap kora hajnalban történt gázrobbanás ügyében a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőkeresztesen. Egyértelművé vált, hogy szándékosan okozta a bajt az a 61 éves férfi, aki a helyszínen meghalt - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

2010.03.28 14:40MTI

A rendőrség korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy vélhetően gázszivárgás okozta baleset történt Mezőkeresztesen, a gázrobbanás egy 61 éves férfi halálát okozta, annak házában.

Az időközben befejeződött vizsgálat azonban arra derített fényt, hogy a férfi vasárnap kora hajnalban a ház konyhájában, a gáztűzhelynél saját maga idézte elő a robbanást - ismertette Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Erre utal az is, hogy telefonon értesítette egy másik házban lakó élettársát, közölve vele, mire készül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.