Négy román állapolgár őrizetben

Magára hagyták társai az orgoványi balesetben elhunyt férfit

Négy román állampolgárt vettek őrizetbe a vasárnap hajnalban, a Bács-Kiskun megyei Orgovány határában történt halálos balesettel kapcsolatban. A forgalomból kivont, árokba borult Ladában megtalált fiatalembert négy társa magára hagyta a baleset után - értesült a HavariaPress.

2010.03.14 17:05HavariaPress

A tragikus baleset hajnali 4 óra körül történt a község helyiségjelző táblájánál, ahol egy forgalomból kivont Lada borult az árokba.

A kocsi mellett egy fiatalember holttestét találták meg a helyszínelő rendőrök. Az áldozat személyazonosságát sokáig nem sikerült megállapítani, iratokat nem találtak nála.

A gyanús körülményekre tekintettel, a rendőrség nyomozást indított az ügyben. Vasárnap délutánra meg is találták azt a négy román állampolgárt, aki a baleset pillanatában a Ladában ültek.

Azt egyelőre nem sikerült megállapítaniuk a rendőröknek, hogy melyikük vezette a kocsit. A négy őrizetbe vett ember egyike sem tett még beismerő vallomást.

Annyi bizonyos, hogy halálosan megsérült társukat magára hagyták, elmenekültek a baleset helyszínéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.