A kordont is áttörte

Lopott autóval sodort el egy rendőrt Siófokon egy férfi

Egy 23 éves, holland állampolgárságú fiatalember lopta el azt a személygépkocsit, amellyel Mernyénél áttörte a rendőrségi útzárat, s közben elsodort egy rendőrt péntek délután a 67-es úton. Az utat előreláthatólag 18 óra után nyitják meg a forgalom előtt - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

2010.03.05 17:15MTI

Karsay Kornél egyúttal pontosította a lopás helyszínét. Eszerint a tolvaj nem Siófokról, hanem Balatonszárszóról lopta el a járművet, amelyet a gépkocsi saját kulcsával indított el. Arról, hogy a férfi miként jutott hozzá a kulcshoz, egyelőre nincs információja - tette hozzá.

Az autótolvajt a tulajdonos egy másik járművel üldözőbe vette, s közben értesítette a rendőröket, akik Mernyénél már várták az autót. A gépkocsit vezető férfi azonban nem állt meg, áttörte a rendőrségi útzárat, nekiment egy rendőrautónak és elsodort egy rendőrt - számolt be a történtekről Karsay Kornél. Személyi sérülés nem történt, a két járműben azonban jelentős kár keletkezett - tette hozzá.

A szóvivő közölte: a Kaposvár és Balatonlelle közötti utat az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták. A helyszínelőktől kapott tájékoztatás szerint előreláthatólag 18 óra után indulhat el ismét a forgalom a 67-es úton, a járműveket addig Kaposfürednél és Mernyénél elterelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.