14 albán és afgán

Embercsempészeket fogtak el a rendőrök

- Embercsempészeket fogtak el a rendőrök Mosonmagyaróváron. A két debreceni férfimenekültet próbált Nyugat-Európába juttatni - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel

2010.02.26 11:22MTI

Vezendi Jánosné elmondta, hogy a két embercsempész egy kilencfős mikrobuszba zsúfolta be a menekülteket. A csomagtérbe hat gyermeket ültettek. 

A külföldiek humanitárius tartózkodási engedéllyel, jogszerűen tartózkodtak a debreceni menekülttáborban - tette hozzá.
 
A rendőrségi szóvivő elmondta: az eljárás során a két magyar férfin kívül a buszban utazó egyik migránst is gyanúsítottként hallgatták ki, mivel alapos a gyanúja annak, hogy tevékenyen részt vett a szállítás megszervezésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.