82 és 71 éves nők az áldozatok

Két ember fagyott halálra Szabolcsban

Két ember halálát okozta kihűlés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a napokban: egy 82 éves asszony Balkányban, egy 71 éves nő pedig Nyírmihálydiban fagyott meg - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

2010.02.05 10:41MTI

Balkányban csütörtökön találtak rá egy nő holttestére, miután szomszédjai bemásztak lakásának ablakán, mert napok óta nem látták őt - mondta Fülöp Gergely százados. Hozzátette: a rendőrségi helyszíni szemléje idején a házban 0 Celsius-fok volt a hőmérséklet, a halál több napja állhatott be, s azt feltehetően kihűlés okozta. A lakásban egyébként volt tüzelő.

A szóvivő tájékoztatása szerint Nyírmihálydiban szintén csütörtökön az ebédet kiszállító családgondozó jelezte a rendőrségen, hogy egy 71 éves asszony a csengetésére nem nyitott ajtót. A kiérkező rendőrök a ház udvarán találtak rá a nő holttestére, akinek az elsődleges orvosi vélemény szerint kihűlés okozta a halálát. Ezen a télen három ember halt meg kihűlés miatt Szabolcsban, míg tavaly 22-en fagytak meg a megyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.